Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Roca juniors 2.0 (1417449) - GurriTeam (1462887) » 86974932: T18/J10/X

Liga 86974932 Información oficial sobre el partido 86974932 en Hattrick

21.10.2006 14:25:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 10 / X.4073 (182640)

Los Torpes CF Alineación oficial del equipo 'Los Torpes CF' en el partido 3 - 1 Linenses Team Alineación oficial del equipo 'Linenses Team' en el partido
Mahmad Musa (14') 1 - 0
Eduardo Berategui (15') 2 - 0
2 - 1 Noel Lacasa (68')
Mahmad Musa (69') 3 - 1
Los Torpes CF Alineación oficial del equipo 'Los Torpes CF' en el partido 3 - 1 Linenses Team Alineación oficial del equipo 'Linenses Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Torpes CF Alineación oficial del equipo 'Los Torpes CF' en el partido 3 - 0 Linenses Team Alineación oficial del equipo 'Linenses Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Torpes CF

Goles Goles

  • 137 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Antonio Zugaznagarreta va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 14 de joc. Mahmad Musa es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 136 Minuto 15 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Paco Rodríguez encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Eduardo Berategui anotar per a Torpes el 2 - 0. Millor no veure'n la repetició.
  • 117 Minuto 69 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment José María Olivera, que quasi sense aire va regalar la pilota a Mahmad Musa de Torpes, que, amb energies de reserva, va fer el 3 - 1. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Alberto López es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Mahmad Musa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Noel Lacasa va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Sergio Besonias de Torpes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Raúl Poyatos va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Fernando Valdés.

Linenses Team

Goles Goles

  • 150 Minuto 68 (Gol de falta): Al minut 68, Noel Lacasa va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera Linenses tornava a recuperar la confiança amb un 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): Linenses van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 33 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Noel Lacasa no va ser gens encertat.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Ricardo López va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Linenses que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 83, quan un error defensiu va deixar Martín Aguilo completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Coré Uría de Linenses va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Morata de Linenses la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.