Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Penowil FC (1462895) - bueu fc. (1417455) » 86973170: T18/J5/X

Liga 86973170 Información oficial sobre el partido 86973170 en Hattrick

16.09.2006 14:25:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 5 / X.4074 (182641)

Deportivo Murcia Alineación oficial del equipo 'Deportivo Murcia' en el partido 1 - 1 Barcelona CF Alineación oficial del equipo 'Barcelona CF' en el partido
Marc Pallarès (34') 1 - 0
1 - 1 Francisco Fraile (62')
Deportivo Murcia Alineación oficial del equipo 'Deportivo Murcia' en el partido 1 - 1 Barcelona CF Alineación oficial del equipo 'Barcelona CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deportivo Murcia Alineación oficial del equipo 'Deportivo Murcia' en el partido 4 - 0 Barcelona CF Alineación oficial del equipo 'Barcelona CF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Murcia

Goles Goles

  • 124 Minuto 34 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 34 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Marc Pallarès. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 69 (Ocasión de falta): Al minut 69, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 82 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 82 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Marc Pallarès va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En José María Monedero va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En José María Monedero del Deportivo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): David Martí va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Deportivo es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 095 Minuto 87 (Lesión): Deportivo es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Daniel Piulats no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Albert Prunes al camp.

Barcelona CF

Goles Goles

  • 107 Minuto 62 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Francisco Fraile semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Barcelona. Qui ho havia de dir! 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Martín de Membiela es va comportar com un juvenil al minut 26 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 270 Minuto 33 (Ocasión de falta): En Guillermo Zarzalejos va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 33. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Rafael Álvarez, el jugador de Barcelona va ser expulsat al minut 31.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Rasilla de Barcelona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Carlos Luis Graham de Barcelona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Albert Llopart no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.