Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Balsareny (1431829) - el balon al pie fc (1458751) » 86972062: T18/J7/X

Liga 86972062 Información oficial sobre el partido 86972062 en Hattrick

30.09.2006 14:25:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 7 / X.3556 (182123)

Celta Canarias Alineación oficial del equipo 'Celta Canarias' en el partido 1 - 2 Cantabria CF Alineación oficial del equipo 'Cantabria CF' en el partido
0 - 1 Baraquiel Ponce (25')
Xavi Zambrano (35') 1 - 1
1 - 2 Baraquiel Ponce (51')
Celta Canarias Alineación oficial del equipo 'Celta Canarias' en el partido 1 - 2 Cantabria CF Alineación oficial del equipo 'Cantabria CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Celta Canarias Alineación oficial del equipo 'Celta Canarias' en el partido 2 - 4 Cantabria CF Alineación oficial del equipo 'Cantabria CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,0 % 5,1 % 74,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celta Canarias

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Xavi Zambrano s'emportà una gran ovació del públic local al minut 35, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Canarias va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jorge Alberto Sánchez en un 1 contra 1 amb el porter Àngel Folch, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Xavi Zambrano de Canarias va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 73, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mauro Castañón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gerard Aldasoro de Canarias la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 7 (Tirita (médico)): Rafa Grajal va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Canarias estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Cantabria CF

Goles Goles

  • 108 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Petronio Piñeiro de Naraío encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Baraquiel Ponce només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 1.
  • 105 Minuto 51 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Javier Irazusta va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Baraquiel Ponce va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Cantabria posava el marcador 1 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Mauro Castañón no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Aleix Torrent estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pablo Ignacio Pelayo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cantabria va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Petronio Piñeiro de Naraío, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oliverio Tejeiro de Cantabria va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Roger Martínez de Cantabria es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 70 (Lesión): Cantabria es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Daniel Massaguer no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Roger Martínez al camp.