Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Boquerón Club de Fútbol (1332136) - PAYMA TEAM (1436189) » 86961431: T18/J9/X

Liga 86961431 Información oficial sobre el partido 86961431 en Hattrick

14.10.2006 14:25:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 9 / X.1041 (166296)

Xancletes F.C Alineación oficial del equipo 'Xancletes F.C' en el partido 0 - 6 Racing Canutos Alineación oficial del equipo 'Racing Canutos' en el partido
0 - 1 Björn Hultbeck (3')
0 - 2 Julien Geeraert (30')
0 - 3 Magnus Nøjgaard (37')
0 - 4 Julien Geeraert (38')
0 - 5 Julien Geeraert (39')
0 - 6 Björn Hultbeck (44')
Xancletes F.C Alineación oficial del equipo 'Xancletes F.C' en el partido 0 - 6 Racing Canutos Alineación oficial del equipo 'Racing Canutos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Xancletes F.C Alineación oficial del equipo 'Xancletes F.C' en el partido 0 - 5 Racing Canutos Alineación oficial del equipo 'Racing Canutos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xancletes F.C

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tito Perdiguero de Xancletes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 89 (Lesión grave): Alberto Ramos, de Xancletes, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Ignacio Navarro el va substituir.

Racing Canutos

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Björn Hultbeck que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Canutos.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Julien Geeraert va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 30, i va fer pujar el 0 - 2 per a Canutos.
  • 107 Minuto 37 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Magnus Nøjgaard semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Canutos. Qui ho havia de dir! 0 - 3.
  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Samuel Tenorio la va rematar Julien Geeraert amb una magnífica volea que va fer pujar per a Canutos el 0 - 4.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 39, Canutos va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Julien Geeraert.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Björn Hultbeck de Canutos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 44 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 23 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Felipe Vigal va ser clau en la jugada d'atac de Canutos al minut 23, quan ell mateix va fer una passada brutal a Julien Geeraert, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 283 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Björn Hultbeck, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Björn Hultbeck va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gabriel Mauduit, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gabriel Mauduit va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 Ramón Higuita va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Luca Fortis, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Felipe Vigal.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Magnus Nøjgaard de Canutos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Samuel Tenorio de Canutos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 45 (Tirita): Passats 45 minuts de joc, en Samuel Tenorio de Canutos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 095 Minuto 77 (Lesión): Felipe Vigal va sortir coix del terreny de joc, substituït per Luca Fortis. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.