Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Miauuu (1339866) - comandos get (994752) » 86958938: T18/J2/X

Liga 86958938 Información oficial sobre el partido 86958938 en Hattrick

26.08.2006 14:25:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 2 / X.2007 (167262)

APOLINARIO C.F. Alineación oficial del equipo 'APOLINARIO C.F.' en el partido 1 - 3 Campillos Alineación oficial del equipo 'Campillos' en el partido
0 - 1 Baltasar Bronet (80')
0 - 2 Baltasar Bronet (83')
0 - 3 Christian Puch (88')
Federico Durán (90') 1 - 3
APOLINARIO C.F. Alineación oficial del equipo 'APOLINARIO C.F.' en el partido 1 - 3 Campillos Alineación oficial del equipo 'Campillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
APOLINARIO C.F. Alineación oficial del equipo 'APOLINARIO C.F.' en el partido 1 - 0 Campillos Alineación oficial del equipo 'Campillos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

APOLINARIO C.F.

Goles Goles

  • 103 Minuto 90 (Gol por la derecha): Els seguidors del APOLINARIO van tornar a saltar d'alegria al minut 90. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Federico Durán que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 1 (Ocasión por la derecha): APOLINARIO va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ponç Villaman en un 1 contra 1 amb el porter Christian Puch, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ramon Jover va estar a punt d'avançar els locals al minut 65 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ponç Villaman.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Federico Durán ocupà el lloc d'en Jorge Villaescusa al 78 minuts, dos minuts després que el jugador de APOLINARIO quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 90 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): David Fornés no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Campillos

Goles Goles

  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Campillos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Baltasar Bronet va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Alejandro Galán va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Campillos, Baltasar Bronet, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 184 Minuto 88 (Gol de penalti): Al minut 88 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Campillos, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Christian Puch va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 4 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Campillos sortien al contraatac. La falta llançada per Christian Puch va sortir força alta sense massa perill.
  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Baltasar Bronet quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Rivera.