Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

alvaro_99 (1372874) - Kainan de Badalona (1372873) » 86957621: T18/J8/X

Liga 86957621 Información oficial sobre el partido 86957621 en Hattrick

07.10.2006 14:25:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 8 / X.3061 (171388)

blue magic Alineación oficial del equipo 'blue magic' en el partido 1 - 2 Kainan de Badalona Alineación oficial del equipo 'Kainan de Badalona' en el partido
0 - 1 Abel Astola Madariaga (64')
0 - 2 Abel Astola Madariaga (66')
Giampietro Jannitti (67') 1 - 2
blue magic Alineación oficial del equipo 'blue magic' en el partido 1 - 2 Kainan de Badalona Alineación oficial del equipo 'Kainan de Badalona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
blue magic Alineación oficial del equipo 'blue magic' en el partido 1 - 0 Kainan de Badalona Alineación oficial del equipo 'Kainan de Badalona' en el partido
Tiene un resultado normal 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

blue magic

Goles Goles

  • 117 Minuto 67 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Mauro Eça, que quasi sense aire va regalar la pilota a Giampietro Jannitti de magic, que, amb energies de reserva, va fer el 1 - 2. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33, Jesús Ángel Espín arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Giampietro Jannitti va estar a punt d'avançar els locals al minut 42 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Onieva de magic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 37 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Pedro Onieva se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Ángel Espín de magic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Roberto Villaseñor de magic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 79 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Carles Federic Esgueva, jugador de magic, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 79. Eduardo Abellán, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Kainan de Badalona

Goles Goles

  • 171 Minuto 64 (Gol por el centro): Badalona agafava avantatge al minut 64 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Abel Astola Madariaga amb mestria.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Abel Astola Madariaga va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Badalona va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alfonso De la Cerda va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Badalona van sortir al contraatac amb encert al minut 17, però Abel Astola Madariaga no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Carlos Augusto Sadino va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 47, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però David Barberà va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Abel Astola Madariaga al minut 76, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 12 (Tirita (médico)): Koby Koren va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.