Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cañoles S.D (797621) - las ninfas (1436870) » 86955589: T18/J4/X

Liga 86955589 Información oficial sobre el partido 86955589 en Hattrick

09.09.2006 14:25:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 4 / X.2479 (170806)

Calabazas Club Alineación oficial del equipo 'Calabazas Club' en el partido 2 - 0 Largas Horas Alineación oficial del equipo 'Largas Horas' en el partido
Pasqual Palol (22') 1 - 0
Jaime Hernández (57') 2 - 0
Calabazas Club Alineación oficial del equipo 'Calabazas Club' en el partido 2 - 0 Largas Horas Alineación oficial del equipo 'Largas Horas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Calabazas Club Alineación oficial del equipo 'Calabazas Club' en el partido 5 - 1 Largas Horas Alineación oficial del equipo 'Largas Horas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calabazas Club

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Corria el minut 22 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Pasqual Palol, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Calabazas a 2 - 0. Jaime Hernández va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Raúl Llorca de Calabazas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 217 Minuto 77 (Ocasión evento especial cansancio): Alfredo Ocejo començava a fer errades greus a causa del cansament, fet que posava en dificultats la resta de la defensa del seu equip.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Raúl Berenguel al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Josep Blanxart va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Daniel Bello Figueroa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, José Nogue de Calabazas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Largas Horas

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Ferrán Arnedo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Largas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Francisco José Tovar va desviar el xut final de Diego Benítez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Largas va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Narcís Sánchez es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.