Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vauneiros (1368937) - Atlético Miño (1438376) » 86943835: T18/J6/X

Liga 86943835 Información oficial sobre el partido 86943835 en Hattrick

23.09.2006 14:25:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 6 / X.2569 (170896)

Topete FC Alineación oficial del equipo 'Topete FC' en el partido 1 - 3 Atlético Miño Alineación oficial del equipo 'Atlético Miño' en el partido
0 - 1 Bilal Abdul (2')
0 - 2 Sergio Urrutikoetxea (50')
0 - 3 Antonio Lapaz (82')
Marcos Morillo (87') 1 - 3
Topete FC Alineación oficial del equipo 'Topete FC' en el partido 1 - 3 Atlético Miño Alineación oficial del equipo 'Atlético Miño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Topete FC Alineación oficial del equipo 'Topete FC' en el partido 3 - 1 Atlético Miño Alineación oficial del equipo 'Atlético Miño' en el partido
Tiene mala suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Topete FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Patrocinio Iglesias va anar directament als peus de Marcos Morillo que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 79 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 79 amb una falta ben llançada per en Jaume Giró, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Passaven 83 minuts quan Raúl Moreno des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Topete va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Javier Valencia va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Marzal Riego va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Patrocinio Iglesias de Topete es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

Atlético Miño

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Bilal Abdul es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Sergio Urrutikoetxea, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): Antonio Lapaz va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 3 per a Atlético.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juan Manuel Llaneza. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Sergio Urrutikoetxea de Atlético va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 67 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Gómez Bolaños.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 10 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Bilal Abdul, jugador de Atlético, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 10. Sergio Urrutikoetxea, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 090 Minuto 72 (Tirita): Passats 72 minuts de joc, en Julián Atacaite de Atlético va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.