Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Espagarro F.C. (1456521) - FC Barçelone (437606) » 86942487: T18/J5/X

Liga 86942487 Información oficial sobre el partido 86942487 en Hattrick

16.09.2006 14:20:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 5 / X.3277 (181844)

Castilla-La Mancha FC Alineación oficial del equipo 'Castilla-La Mancha FC' en el partido 0 - 1 Los esquizofrenicos Alineación oficial del equipo 'Los esquizofrenicos' en el partido
0 - 1 Rafael Orfila (86')
Castilla-La Mancha FC Alineación oficial del equipo 'Castilla-La Mancha FC' en el partido 0 - 1 Los esquizofrenicos Alineación oficial del equipo 'Los esquizofrenicos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Castilla-La Mancha FC Alineación oficial del equipo 'Castilla-La Mancha FC' en el partido 1 - 1 Los esquizofrenicos Alineación oficial del equipo 'Los esquizofrenicos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,5 % 44,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castilla-La Mancha FC

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Castilla-La va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 12 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sergio Gutiérrez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66 es va veure una gran oportunitat per a Castilla-La per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Enrique Belmar, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Ugarte de Castilla-La va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Los esquizofrenicos

Goles Goles

  • 117 Minuto 86 (Gol evento especial cansancio): Kalil Ibraheem Kattani estava destrossat a aquestes alçades de partit. Rafael Orfila se'n va aprofitar, no va tenir problemes per driblar-lo i va aconseguir d'aquesta manera el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Marc Robert va estar a punt de posar per davant a esquizofrenicos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Eduard Berenguer va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Orlín Lavilla, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 75 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): esquizofrenicos van sortir al contraatac amb encert al minut 87, però Juan Pedro Baldaquí no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Eduard Berenguer va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Marc Robert, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ferrán Blanco Ramos de esquizofrenicos es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel España.