Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UROLA-SAPP-SISTIAGA (1455088) - atletic skrotto (991958) » 86937342: T18/J7/X

Liga 86937342 Información oficial sobre el partido 86937342 en Hattrick

30.09.2006 14:20:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 7 / X.3098 (181665)

UROLA-SAPP-SISTIAGA Alineación oficial del equipo 'UROLA-SAPP-SISTIAGA' en el partido 1 - 3 Deportivo Las Norias Alineación oficial del equipo 'Deportivo Las Norias' en el partido
Sebastian Hartl (30') 1 - 0
1 - 1 Miguel Tola (36')
1 - 2 Víctor de las Casas (82')
1 - 3 Jordi Esteve (83')
UROLA-SAPP-SISTIAGA Alineación oficial del equipo 'UROLA-SAPP-SISTIAGA' en el partido 1 - 3 Deportivo Las Norias Alineación oficial del equipo 'Deportivo Las Norias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UROLA-SAPP-SISTIAGA Alineación oficial del equipo 'UROLA-SAPP-SISTIAGA' en el partido 2 - 2 Deportivo Las Norias Alineación oficial del equipo 'Deportivo Las Norias' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,1 % 35,9 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UROLA-SAPP-SISTIAGA

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): UROLA-SAPP-SISTIAGA s'avançava al marcador al minut 30, després d'un rebot que va caçar en Sebastian Hartl per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Sebastian Hartl del UROLA-SAPP-SISTIAGA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Sebastian Hartl del UROLA-SAPP-SISTIAGA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 64 (Ocasión de falta): César Tirado quasi dona a UROLA-SAPP-SISTIAGA l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En César Tirado es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Vielba de UROLA-SAPP-SISTIAGA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 34 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a UROLA-SAPP-SISTIAGA, David Parris va caure lesionat al minut 34, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.
  • 093 Minuto 37 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a UROLA-SAPP-SISTIAGA, Laurent Bonin va caure lesionat al minut 37, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.
  • 096 Minuto 60 (Lesión (no subst.)): UROLA-SAPP-SISTIAGA sense la possibilitat de fer canvis, va jugar amb un jugador menys quan Luboš Krčál no va poder acabar el partit.

Deportivo Las Norias

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Miguel Tola que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Antonio Alemán sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Víctor de las Casas que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Jordi Esteve va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 11 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Enol Benito va enviar un xut des de 40 metres al minut 11, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Alfredo Cantú va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Enol Benito de Deportivo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Toni Bengoechea.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Alemán de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, OK potente): Enol Benito no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.