Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Puertas de Tierra (779561) - Silver Cherry (1336730) » 86923506: T18/J6/X

Liga 86923506 Información oficial sobre el partido 86923506 en Hattrick

23.09.2006 14:20:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 6 / X.1615 (166870)

esteaguadelrio Alineación oficial del equipo 'esteaguadelrio' en el partido 3 - 1 tiky taka salinas Alineación oficial del equipo 'tiky taka salinas' en el partido
José Manuel Pellón (31') 1 - 0
Laro de los Ríos (32') 2 - 0
2 - 1 Pau Gómez (67')
José Manuel Pellón (76') 3 - 1
esteaguadelrio Alineación oficial del equipo 'esteaguadelrio' en el partido 3 - 1 tiky taka salinas Alineación oficial del equipo 'tiky taka salinas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
esteaguadelrio Alineación oficial del equipo 'esteaguadelrio' en el partido 1 - 1 tiky taka salinas Alineación oficial del equipo 'tiky taka salinas' en el partido
Tiene suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,0 % 19,9 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

esteaguadelrio

Goles Goles

  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Honorat Llabot va anar directament als peus de José Manuel Pellón que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de esteaguadelrio a 2 - 0. Laro de los Ríos va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Amb 76 minuts jugats, en José Manuel Pellón va augmentar l'avantatge de esteaguadelrio a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Manuel Pellón va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Xurxo Gudiña va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 205 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Miguel Iglesias era fer passades de llarga distància. Al minut 24 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Laro de los Ríos però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Javier Pelayo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Laro de los Ríos gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Xurxo Gudiña va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alberto Bujanda de esteaguadelrio es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arkaitz Testua de esteaguadelrio va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

tiky taka salinas

Goles Goles

  • 143 Minuto 67 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de salinas eren letals, i Pau Gómez va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): salinas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 13, quan Diego Villalta va quedar-se sol davant el porter Santiago Iribe, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Antonio Moragas va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.