Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F.Joni (993412) - dalondoteam (1431529) » 86921320: T18/J6/X

Liga 86921320 Información oficial sobre el partido 86921320 en Hattrick

23.09.2006 14:20:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 6 / X.3073 (181640)

Kekocity MoD Team Alineación oficial del equipo 'Kekocity MoD Team' en el partido 0 - 2 dalondoteam Alineación oficial del equipo 'dalondoteam' en el partido
0 - 1 Luis Villa (69')
0 - 2 Miguel Arra (86')
Kekocity MoD Team Alineación oficial del equipo 'Kekocity MoD Team' en el partido 0 - 2 dalondoteam Alineación oficial del equipo 'dalondoteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Kekocity MoD Team Alineación oficial del equipo 'Kekocity MoD Team' en el partido 0 - 5 dalondoteam Alineación oficial del equipo 'dalondoteam' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kekocity MoD Team

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Carles Blanque de Kekocity va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Álvaro Aceijas es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salvador Bada de Kekocity es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): Alejo Bellucci va sortir coix del terreny de joc, substituït per Paulo Segovia. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

dalondoteam

Goles Goles

  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Luis Villa que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a dalondoteam.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, Miguel Arra va augmentar l'avantatge de dalondoteam a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 18 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a dalondoteam al minut 18, però el xut de Tariq Abed-Alam va topar amb la tanca defensiva.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Adrián Barriuso de Miguel va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, un refús desafortunat de Venceslau Condines, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Adrián Barriuso de Miguel no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, un refús desafortunat de Venceslau Condines, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Adrián Barriuso de Miguel no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Adrián Barriuso de Miguel va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jaume Vadillo al minut 90, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adrián Barriuso de Miguel de dalondoteam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Era el minut 23 quan després d'una dura entrada, el jugador Raúl Larios de dalondoteam s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.