Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Shreken's (123940) - Agra del Orzan (1438449) » 86904797: T18/J5/X

Liga 86904797 Información oficial sobre el partido 86904797 en Hattrick

16.09.2006 14:20:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 5 / X.1393 (166648)

F.C. Shreken's Alineación oficial del equipo 'F.C. Shreken's' en el partido 2 - 0 i.e.s nazari Alineación oficial del equipo 'i.e.s nazari' en el partido
Artem Kornyushenkov (20') 1 - 0
Jérôme Picard (35') 2 - 0
F.C. Shreken's Alineación oficial del equipo 'F.C. Shreken's' en el partido 2 - 0 i.e.s nazari Alineación oficial del equipo 'i.e.s nazari' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Shreken's Alineación oficial del equipo 'F.C. Shreken's' en el partido 2 - 0 i.e.s nazari Alineación oficial del equipo 'i.e.s nazari' en el partido
Tiene un resultado normal 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Shreken's

Goles Goles

  • 124 Minuto 20 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 20 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Artem Kornyushenkov. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 107 Minuto 35 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Jérôme Picard semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Shrekens. Qui ho havia de dir! 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El jugador local Plutarco Grobas per poc que no incrementa el marcador al minut 37. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Toni Javier va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 208 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Artem Kornyushenkov va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 44. En Rafael Chueca va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 234 Minuto 45 (Ocasión de penalti): Al minut 45 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Artem Kornyushenkov, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jérôme Picard va estar a punt de sentenciar el partit al minut 52, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Rafael Chueca gairebé va marcar per a Shrekens des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 33 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 33 va fer que Luis Enrique Abolafio de Shrekens hagués d'abandonar el terreny de joc. Rafael Chueca va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 092 Minuto 45 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Miguel Ángel Barandiarán, jugador de Shrekens, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 45. Rodolfo Valero, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

i.e.s nazari

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 40 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alberto Presculí, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de nazari va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Antonio Luis Rojas va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de nazari va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Antonio Luis Rojas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.