Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletich Fenofatal (1336216) - Boixos Milanistas (1431270) » 86896857: T18/J8/X

Liga 86896857 Información oficial sobre el partido 86896857 en Hattrick

07.10.2006 14:20:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 8 / X.1551 (166806)

Atletich Fenofatal Alineación oficial del equipo 'Atletich Fenofatal' en el partido 3 - 0 F.C.Dragon Kings Alineación oficial del equipo 'F.C.Dragon Kings' en el partido
Julián Alcázar Yunta (37') 1 - 0
Aleix Castells (79') 2 - 0
José Luis Zuñiga (88') 3 - 0
Atletich Fenofatal Alineación oficial del equipo 'Atletich Fenofatal' en el partido 3 - 0 F.C.Dragon Kings Alineación oficial del equipo 'F.C.Dragon Kings' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletich Fenofatal Alineación oficial del equipo 'Atletich Fenofatal' en el partido 3 - 0 F.C.Dragon Kings Alineación oficial del equipo 'F.C.Dragon Kings' en el partido
Tiene un resultado normal 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletich Fenofatal

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Fenofatal s'avançava al marcador al minut 37, després d'un rebot que va caçar en Julián Alcázar Yunta per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Aleix Castells de Fenofatal va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que José Luis Zuñiga va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rafael Párraga va estar a punt de sentenciar el partit al minut 66, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Ralf-Peter Korff gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Antonio Roca va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 208 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Julián Alcázar Yunta va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Rombout Schneider aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Sergio Sanz de Fenofatal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rombout Schneider de Fenofatal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ramón Pereira de Fenofatal es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 72 (Lesión): Sergio Jiménez no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Aleix Castells.

F.C.Dragon Kings

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de F.C.Dragon van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fabrizio Tettamanzi va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 218 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Héctor Bueno va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Fabrizio Tettamanzi rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Luís Souto de F.C.Dragon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fabrizio Tettamanzi de F.C.Dragon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En Alberto Almeyda de F.C.Dragon va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Pedro Javier Menotti va prendre el seu rol al minut 29.