Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

anderzeus fc (312395) - Livingstrong FC (1460679) » 86893097: T18/J6/X

Liga 86893097 Información oficial sobre el partido 86893097 en Hattrick

23.09.2006 14:20:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 6 / X.3797 (182364)

sergi-f.c.b Alineación oficial del equipo 'sergi-f.c.b' en el partido 3 - 2 Xixo Team Alineación oficial del equipo 'Xixo Team' en el partido
Konrad Singer (26') 1 - 0
Enrique Elizalde (48') 2 - 0
2 - 1 Luis Ferrería (81')
2 - 2 Patxi Derieux (82')
Sasa Pantovic (84') 3 - 2
sergi-f.c.b Alineación oficial del equipo 'sergi-f.c.b' en el partido 3 - 2 Xixo Team Alineación oficial del equipo 'Xixo Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
sergi-f.c.b Alineación oficial del equipo 'sergi-f.c.b' en el partido 2 - 0 Xixo Team Alineación oficial del equipo 'Xixo Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sergi-f.c.b

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Konrad Singer ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, sergi-f.c.b es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de sergi-f.c.b a 2 - 0. Enrique Elizalde va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 106 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Sasa Pantovic va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 84, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del sergi-f.c.b, mentre ja celebrava el 3 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Yury Kurylev una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de José Alfonso Bastardas va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Yury Kurylev gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José Alfonso Bastardas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Enrique Martes gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José Alfonso Bastardas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Konrad Singer es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marco Luchetti de sergi-f.c.b es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Julián Pertierra de sergi-f.c.b es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sasa Pantovic de sergi-f.c.b va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Martes de sergi-f.c.b va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): sergi-f.c.b va fer una substitució al minut 80. Yury Kurylev va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Alejandro Azurmendi.

Xixo Team

Goles Goles

  • 117 Minuto 81 (Gol evento especial cansancio): En Pere Pellicer havia sortit la nit anterior a una coneguda discoteca de la ciutat. Per aquesta raó, va errar en un control, que el va aprofitar en Luis Ferrería per endur-se la pilota i posar el 2 - 1 al marcador.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Xixo va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Rodrigo Hurtado, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Patxi Derieux que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Xixo van sortir al contraatac al minut 3, però Luis Ferrería va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 36 va fer que Oscar Vidal de Xixo hagués d'abandonar el terreny de joc. Jon Bachs va entrar al terreny de joc per suplir-lo.