Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

marroc (1366631) - CD Campello (799072) » 86886874: T18/J5/X

Liga 86886874 Información oficial sobre el partido 86886874 en Hattrick

16.09.2006 14:20:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 5 / X.2281 (170608)

Globbers Trotters F.C. Alineación oficial del equipo 'Globbers Trotters F.C.' en el partido 1 - 3 CD Campello Alineación oficial del equipo 'CD Campello' en el partido
0 - 1 Aschwin van de Griend (35')
Sílvio Carrilho (41') 1 - 1
1 - 2 Jean-Baptiste Mainguy (46')
1 - 3 Carles Fullat (48')
Globbers Trotters F.C. Alineación oficial del equipo 'Globbers Trotters F.C.' en el partido 1 - 3 CD Campello Alineación oficial del equipo 'CD Campello' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Globbers Trotters F.C. Alineación oficial del equipo 'Globbers Trotters F.C.' en el partido 0 - 3 CD Campello Alineación oficial del equipo 'CD Campello' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Globbers Trotters F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Xilberto Lidor va treure un córner llarg cap al segon pal que en Sílvio Carrilho, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pere Monill va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Xilberto Lidor de Globbers es va guanyar la targeta groga merescudament.

CD Campello

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Campello va ser finalitzada des de l'esquerra per Aschwin van de Griend al minut 35. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 172 Minuto 46 (Gol por la izquierda): Campello va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 46. Jean-Baptiste Mainguy va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Carles Fullat va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 37 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Sergio Valero Gonzalez va marxar de Sílvio Carrilho en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Campello van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Bastiaan Broekhuisen, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Bastiaan Broekhuisen va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 270 Minuto 42 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Campello al minut 42, però el xut de Sergio Valero Gonzalez va topar amb la tanca defensiva.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Jean-Baptiste Mainguy quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Raimon Camporini, però la pilota va topar amb el travesser.