Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Shelby LC (122794) - wakys (1366136) » 86864041: T18/J9/X

Liga 86864041 Información oficial sobre el partido 86864041 en Hattrick

14.10.2006 14:15:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 9 / X.2219 (170546)

cantalapiedra Alineación oficial del equipo 'cantalapiedra' en el partido 0 - 1 Cucarachas Enojadas FC Alineación oficial del equipo 'Cucarachas Enojadas FC' en el partido
0 - 1 Rodrigo Berrendero Díaz (30')
cantalapiedra Alineación oficial del equipo 'cantalapiedra' en el partido 0 - 1 Cucarachas Enojadas FC Alineación oficial del equipo 'Cucarachas Enojadas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cantalapiedra Alineación oficial del equipo 'cantalapiedra' en el partido 0 - 1 Cucarachas Enojadas FC Alineación oficial del equipo 'Cucarachas Enojadas FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,6 % 1,4 % 85,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cantalapiedra

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Pedro Adrián va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Passats 72 minuts de joc, en Álvaro Alzate de cantalapiedra va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Cucarachas Enojadas FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Miquel Servià va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Cucarachas, Rodrigo Berrendero Díaz, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): Daniele Dotti quasi marca en una jugada assajada de córner que Rodrigo Berrendero Díaz havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Es duien 22 minuts de partit jugats quan Paulo Canadas va estar a punt de posar per davant a Cucarachas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Josep Maria Arrieta va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Daniel Clemente va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Cucarachas quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Daniel Clemente va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 280 Minuto 74 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 74 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després de 84 minuts, Burak Akçalı va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Josep Maria Arrieta va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Cucarachas quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Daniele Dotti va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Clemente de Cucarachas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 86 de partit, quan un jugador de Cucarachas, en Alberto Rubio, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.