Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mata CF (125052) - Real Orea (1371522) » 86861343: T18/J7/X

Liga 86861343 Información oficial sobre el partido 86861343 en Hattrick

30.09.2006 14:15:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 7 / X.2892 (171219)

cheff pepone especialdad en bocadillos de tortilla Alineación oficial del equipo 'cheff pepone especialdad en bocadillos de tortilla' en el partido 2 - 3 bastard_ga Alineación oficial del equipo 'bastard_ga' en el partido
Marino Pacifici (8') 1 - 0
1 - 1 Xacinto Cendón (20')
Marino Pacifici (32') 2 - 1
2 - 2 Daniel Sánchez (84')
2 - 3 Gunter Solmitz (85')
cheff pepone especialdad en bocadillos de tortilla Alineación oficial del equipo 'cheff pepone especialdad en bocadillos de tortilla' en el partido 2 - 3 bastard_ga Alineación oficial del equipo 'bastard_ga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cheff pepone especialdad en bocadillos de tortilla Alineación oficial del equipo 'cheff pepone especialdad en bocadillos de tortilla' en el partido 1 - 1 bastard_ga Alineación oficial del equipo 'bastard_ga' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,2 % 19,0 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cheff pepone especialdad en bocadillos de tortilla

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 8 gràcies a la jugada de Marino Pacifici, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 32 gràcies a la jugada de Marino Pacifici, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Mauro de Jongh de especialdad va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 29 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Marcellin Boussion, jugador de especialdad, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 29. Pedro Iciar, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

bastard_ga

Goles Goles

  • 162 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Xacinto Cendón per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 135 Minuto 84 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Daniel Sánchez de bastard_ga va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 2 - 2.
  • 117 Minuto 85 (Gol evento especial cansancio): En Pedro Iciar havia sortit la nit anterior a una coneguda discoteca de la ciutat. Per aquesta raó, va errar en un control, que el va aprofitar en Gunter Solmitz per endur-se la pilota i posar el 2 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): En Henrik Harboe va encarar al porter al 48, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 216 Minuto 69 (Ocasión evento especial rápido + pase): Henrik Harboe va marxar per velocitat al minut 69 i va fer una passada de la mort a Siri Somdech, però aquest va fallar.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Henrik Harboe sol davant la porteria al minut 72, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 260 Minuto 77 (Ocasión de falta): El jugador visitant Evaristo Hernández va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 77 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El bastard_ga creava perill des de la dreta al minut 82, però en Juan Víctor Viniegra, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Siri Somdech desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Siri Somdech. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 2 (Tarjeta roja directa): Al minut 2, Rafel Tresviso de bastard_ga va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Henrik Harboe de bastard_ga va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.