Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RACING HUMANES (1372170) - Skrr Pro 98 (1435628) » 86851271: T18/J9/X

Liga 86851271 Información oficial sobre el partido 86851271 en Hattrick

14.10.2006 14:15:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 9 / X.2973 (171300)

RACING HUMANES Alineación oficial del equipo 'RACING HUMANES' en el partido 2 - 2 C. P. Santjoanenc Alineación oficial del equipo 'C. P. Santjoanenc' en el partido
0 - 1 Dror Shoham (23')
Carlos Barrena (62') 1 - 1
Carlos Iribe (73') 2 - 1
2 - 2 Elías Albeos (80')
RACING HUMANES Alineación oficial del equipo 'RACING HUMANES' en el partido 2 - 2 C. P. Santjoanenc Alineación oficial del equipo 'C. P. Santjoanenc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RACING HUMANES Alineación oficial del equipo 'RACING HUMANES' en el partido 2 - 0 C. P. Santjoanenc Alineación oficial del equipo 'C. P. Santjoanenc' en el partido
Tiene un resultado normal 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RACING HUMANES

Goles Goles

  • 119 Minuto 62 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Roland Urbansson sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Carlos Barrena que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!
  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els seguidors del HUMANES contenien la respiració mentre en Carlos Iribe s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ignacio Señor va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Juan Maciá va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de HUMANES se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Carlos Iribe va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Dominik Starak de HUMANES va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

C. P. Santjoanenc

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Dror Shoham que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Santjoanenc.
  • 105 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Elías Albeos rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Alibiades Bouzada, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 2 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): En Alibiades Bouzada va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Abel Grajera va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Lauri Kangasmäki, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): Al minut 29 en Aurel Fischer va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alibiades Bouzada de Santjoanenc va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Rubén Ardisana de Santjoanenc va abandonar el terreny de joc després de 72 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Alejandro Castellano va entrar en el seu lloc.