Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gdl chivas (1366967) - Athletic Three FC (1419834) » 86847527: T18/J11/X

Liga 86847527 Información oficial sobre el partido 86847527 en Hattrick

28.10.2006 14:15:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 11 / X.2323 (170650)

gdl chivas Alineación oficial del equipo 'gdl chivas' en el partido 1 - 2 GUARANIES Alineación oficial del equipo 'GUARANIES' en el partido
Martín Fumagalli (45') 1 - 0
1 - 1 Göpf Aberli (45')
1 - 2 Tomás Lahoz (74')
gdl chivas Alineación oficial del equipo 'gdl chivas' en el partido 1 - 2 GUARANIES Alineación oficial del equipo 'GUARANIES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
gdl chivas Alineación oficial del equipo 'gdl chivas' en el partido 0 - 3 GUARANIES Alineación oficial del equipo 'GUARANIES' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gdl chivas

Goles Goles

  • 137 Minuto 45 (Gol evento especial extremo + rematador): Germán Vallarta va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 45 de joc. Martín Fumagalli es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Alfredo Campos va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de chivas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): chivas van sortir al contraatac al minut 35, però Serafín Rúa va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 45 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 45 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Serafín Rúa, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Guillermo Camporini de chivas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): chivas va fer una substitució al minut 33. José Arroyal va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Xaime Isasi.
  • 095 Minuto 45 (Lesión): chivas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Serafín Rúa no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Pedro Gonzalvo al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Alfredo Campos, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

GUARANIES

Goles Goles

  • 162 Minuto 45 (Gol por la izquierda): Göpf Aberli, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 45.
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): GUARANIES va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Göpf Aberli, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Tomás Lahoz que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 11 (Ocasión de falta): Angelo Aizpurua va xutar magistralment una falta al minut 11 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Angelo Aizpurua va marcar al minut 44 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 274 Minuto 45 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Angelo Aizpurua que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Joakim Sparre va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 61, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Francisco Manuel Refojo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): GUARANIES quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Luis Alberto Delgado va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Pedro Nuño va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Angelo Aizpurua de GUARANIES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 63 (Tirita): Passats 63 minuts de joc, en Göpf Aberli de GUARANIES va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.