Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

maz.f.c. (1435861) - Deportivo Palofumeke (30977) » 86826534: T18/J13/X

Liga 86826534 Información oficial sobre el partido 86826534 en Hattrick

11.11.2006 14:10:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 13 / X.999 (97082)

Pesq F.C. Alineación oficial del equipo 'Pesq F.C.' en el partido 3 - 3 Olivers Atons Alineación oficial del equipo 'Olivers Atons' en el partido
Ramon Lladó (16') 1 - 0
1 - 1 Eric Ferlay (45')
1 - 2 Didier Capmajo (76')
Florian Amourani (81') 2 - 2
Ramon Lladó (83') 3 - 2
3 - 3 Albino Borneiro (87')
Pesq F.C. Alineación oficial del equipo 'Pesq F.C.' en el partido 3 - 3 Olivers Atons Alineación oficial del equipo 'Olivers Atons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pesq F.C. Alineación oficial del equipo 'Pesq F.C.' en el partido 0 - 2 Olivers Atons Alineación oficial del equipo 'Olivers Atons' en el partido
Tiene bastante suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pesq F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 16 (Gol de contra por la derecha): Ramon Lladó va marcar al minut 16 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.
  • 117 Minuto 81 (Gol evento especial cansancio): En Albino Borneiro havia sortit la nit anterior a una coneguda discoteca de la ciutat. Per aquesta raó, va errar en un control, que el va aprofitar en Florian Amourani per endur-se la pilota i posar el 2 - 2 al marcador.
  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Pesq contenien la respiració mentre en Ramon Lladó s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Enrique Bellver, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 218 Minuto 45 (Ocasión evento especial córner peinado): Henry Lyhne quasi marca en una jugada assajada de córner que Cristòfol Simón havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Pesq van sortir al contraatac al minut 60, però Enrique Bellver va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristòfol Simón de Pesq es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Amit Kashtan de Pesq va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Henry Lyhne de Pesq va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Amit Kashtan va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Olivers Atons

Goles Goles

  • 162 Minuto 45 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 45, quan Eric Ferlay va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): Olivers agafava avantatge al minut 76 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Didier Capmajo amb mestria.
  • 163 Minuto 87 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 87 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Albino Borneiro.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): Al minut 45 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Tobias ''Afen'' Tullblom va fer una jugada per la banda esquerra, però Guillem Domene va aturar el seu xut.
  • 271 Minuto 45 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Eric Ferlay que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Eric Ferlay de Olivers, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 48, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Víctor Ramírez, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 69 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo Macedo de Olivers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.