Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vibora russel (1417580) - Deportivo Palofumeke (30977) » 86826519: T18/J9/X

Liga 86826519 Información oficial sobre el partido 86826519 en Hattrick

14.10.2006 14:10:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 9 / X.999 (97082)

Cuatribarrada Alineación oficial del equipo 'Cuatribarrada' en el partido 1 - 1 Olivers Atons Alineación oficial del equipo 'Olivers Atons' en el partido
0 - 1 Gaizka Pichot (2')
Antonio Ignacio (31') 1 - 1
Cuatribarrada Alineación oficial del equipo 'Cuatribarrada' en el partido 1 - 1 Olivers Atons Alineación oficial del equipo 'Olivers Atons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cuatribarrada Alineación oficial del equipo 'Cuatribarrada' en el partido 0 - 1 Olivers Atons Alineación oficial del equipo 'Olivers Atons' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuatribarrada

Goles Goles

  • 105 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Antonio Ignacio rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Kody Frederick, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cuatribarrada, l'equip va recuperar la pilota al minut 28 i va contraatacar. En Ali Ünseven va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): El Cuatribarrada va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 36, però en Milan Lapáček va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Olivers Atons

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Olivers va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 2. Gaizka Pichot va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4 Mirosław Mizieliński va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Gaizka Pichot, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Olivers va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mirosław Mizieliński va desviar el xut final de Abel Granado després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 274 Minuto 51 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Eric Ferlay que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mauro de Ana que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Es duien 72 minuts de partit jugats quan Víctor Ramírez va estar a punt de posar per davant a Olivers amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mirosław Mizieliński va impedir un gol cantat.
  • 270 Minuto 81 (Ocasión de falta): Eric Ferlay va xutar magistralment una falta al minut 81 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mauro de Ana de Olivers es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.