Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Azpi F.T (440631) - MamasFC (1435637) » 86824840: T18/J9/X

Liga 86824840 Información oficial sobre el partido 86824840 en Hattrick

14.10.2006 14:10:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 9 / X.969 (97052)

real sermy balompie Alineación oficial del equipo 'real sermy balompie' en el partido 4 - 0 LOS TOCONES Alineación oficial del equipo 'LOS TOCONES' en el partido
Sergi Gonzalvo (7') 1 - 0
Jere Katajisto (27') 2 - 0
Enrique Albán (63') 3 - 0
Ramón Sacristán (80') 4 - 0
real sermy balompie Alineación oficial del equipo 'real sermy balompie' en el partido 4 - 0 LOS TOCONES Alineación oficial del equipo 'LOS TOCONES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
real sermy balompie Alineación oficial del equipo 'real sermy balompie' en el partido 3 - 0 LOS TOCONES Alineación oficial del equipo 'LOS TOCONES' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real sermy balompie

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Corria el minut 7 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Sergi Gonzalvo, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): En Jere Katajisto va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 130 Minuto 63 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Enrique Albán va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 63 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): balompie va aconseguir el 4 - 0 quan Ramón Sacristán va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 22 (Ocasión de falta): Al minut 22, Enrique Albán gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En David Serra es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Al minut 60 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Enrique Albán de balompie va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 68 (Ocasión de falta): Enrique Albán va sorprendre Juan Miguel Montenegro amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc Prats de balompie va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

LOS TOCONES

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Francisco Sanz va fer una jugada per la banda esquerra, però Raúl Bronet va aturar el seu xut.
  • 236 Minuto 52 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Assunto Bulzaga va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 52 de joc.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): En Francisco Sanz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Mate.