Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Navaconcejo (1432810) - albero (1431500) » 86815246: T18/J5/X

Liga 86815246 Información oficial sobre el partido 86815246 en Hattrick

16.09.2006 14:10:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 5 / X.798 (96881)

Los irrepetibles de Amstel Alineación oficial del equipo 'Los irrepetibles de Amstel' en el partido 1 - 5 Alicuecano team Alineación oficial del equipo 'Alicuecano team' en el partido
0 - 1 David Amigó (5')
0 - 2 Rafel Escué (10')
0 - 3 Rafel Escué (27')
0 - 4 David Amigó (35')
0 - 5 David Hornos (42')
Antoine Lenglet (70') 1 - 5
Los irrepetibles de Amstel Alineación oficial del equipo 'Los irrepetibles de Amstel' en el partido 1 - 5 Alicuecano team Alineación oficial del equipo 'Alicuecano team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los irrepetibles de Amstel Alineación oficial del equipo 'Los irrepetibles de Amstel' en el partido 0 - 5 Alicuecano team Alineación oficial del equipo 'Alicuecano team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los irrepetibles de Amstel

Goles Goles

  • 101 Minuto 70 (Gol por el centro): Antoine Lenglet de irrepetibles va demostrar les seves habilitats al minut 70 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Andrej Pejar no oblidarà el que li va passar durant el minut 67. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Radu Cismas.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Domínguez.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 45 (Lesión): El jugador de irrepetibles Diego Maceira va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Diego Domínguez va entrar en el seu lloc.

Alicuecano team

Goles Goles

  • 137 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Miguel Corretja va anar a parar al cap de David Amigó que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Alicuecano el 0 - 1.
  • 180 Minuto 10 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Rafel Escué de Alicuecano va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 10.
  • 184 Minuto 27 (Gol de penalti): Passaven 27 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Rafel Escué va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Alicuecano va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on David Amigó va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 4.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 42 de partit va donar a Alicuecano l'avantatge per 0 - 5. David Hornos en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Daniel Sabater de Alicuecano va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Gastón Otón que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 280 Minuto 36 (Ocasión de falta): Matthias Aurich va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Rafel Escué que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 209 Minuto 48 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Andrej Pejar? Un error clamorós seu va donar a David Amigó una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Rafel Escué va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Ángel García López de Alicuecano es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Hornos de Alicuecano amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 31 (Lesión grave): Gastón Otón, de Alicuecano, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. José Ignacio Romero el va substituir.
  • 094 Minuto 64 (Tirita (médico)): Rafel Escué va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Alicuecano es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.