Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chayannes (485873) - Los Antoniños (309799) » 86805506: T18/J6/X

Liga 86805506 Información oficial sobre el partido 86805506 en Hattrick

23.09.2006 14:10:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 6 / X.624 (96707)

chayannes Alineación oficial del equipo 'chayannes' en el partido 0 - 3 Club Bascket L'Escala Alineación oficial del equipo 'Club Bascket L'Escala' en el partido
0 - 1 Adriano Arnuero (34')
0 - 2 Josep Joan Casals (48')
0 - 3 Estanislau Colomeda (61')
chayannes Alineación oficial del equipo 'chayannes' en el partido 0 - 3 Club Bascket L'Escala Alineación oficial del equipo 'Club Bascket L'Escala' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
chayannes Alineación oficial del equipo 'chayannes' en el partido 0 - 2 Club Bascket L'Escala Alineación oficial del equipo 'Club Bascket L'Escala' en el partido
Tiene un resultado normal 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chayannes

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 1 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ramón Varela va estar a punt d'acabar en gol al minut 1, però el porter visitant Biel Rovira va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Francesco Aspè del chayannes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Zárate de chayannes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Bueno de chayannes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raúl Mon.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): chayannes es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Alberto García no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Raúl Mon al camp.

Club Bascket L'Escala

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Passats 34 minuts de partit, LEscala es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Adriano Arnuero es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 115 Minuto 48 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 48 minuts, Josep Joan Casals va superar per velocitat Pedro Jaramillo per posar el 0 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Al 61 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a LEscala augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Estanislau Colomeda es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En Estanislau Colomeda va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Després de 51 minuts, Carlos Saúl Faria va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però José Laboulais va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Antoni Muñoz després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter José Laboulais va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 2, Deivid Laguna de LEscala va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Adriano Arnuero de LEscala va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Angelo Pisa de LEscala va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.