Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Targaryen F. C. (1421693) - MurZia Llibre (1414796) » 86799031: T18/J12/X

Liga 86799031 Información oficial sobre el partido 86799031 en Hattrick

04.11.2006 14:10:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 12 / X.508 (96591)

Força River Alineación oficial del equipo 'Força River' en el partido 1 - 0 Selecter F.C. Alineación oficial del equipo 'Selecter F.C.' en el partido
Àlex Montserrat (36') 1 - 0
Força River Alineación oficial del equipo 'Força River' en el partido 1 - 0 Selecter F.C. Alineación oficial del equipo 'Selecter F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Força River Alineación oficial del equipo 'Força River' en el partido 2 - 0 Selecter F.C. Alineación oficial del equipo 'Selecter F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Força River

Goles Goles

  • 124 Minuto 36 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 36 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Àlex Montserrat llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Gerardo Sáinz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Sergio Barón va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 41 (Ocasión de falta): En Àlex Montserrat es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Enrico Gioia estava fent un bon partit.

Selecter F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jakub Kohoutek no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Raúl Gomez Sánchez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Erlantz Danoz va encarar al porter al 68, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 264 Minuto 83 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Joan Miquel Martínez Cabezón en un penal llençat per en Sergio Barón va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Cabañas de Selecter la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joaquim Calero de Selecter amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iván García López de Selecter es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Raúl Gomez Sánchez no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.