Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Belianes (1421436) - Piratas de Thor (433720) » 86796866: T18/J2/X

Liga 86796866 Información oficial sobre el partido 86796866 en Hattrick

26.08.2006 14:10:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 2 / X.470 (96553)

The_GoNzOx Alineación oficial del equipo 'The_GoNzOx' en el partido 1 - 1 Piratas de Thor Alineación oficial del equipo 'Piratas de Thor' en el partido
0 - 1 J?drzej Maluchnik (44')
Rudie Broer (69') 1 - 1
The_GoNzOx Alineación oficial del equipo 'The_GoNzOx' en el partido 1 - 1 Piratas de Thor Alineación oficial del equipo 'Piratas de Thor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The_GoNzOx Alineación oficial del equipo 'The_GoNzOx' en el partido 1 - 1 Piratas de Thor Alineación oficial del equipo 'Piratas de Thor' en el partido
Tiene un resultado normal 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,2 % 5,5 % 20,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The_GoNzOx

Goles Goles

  • 138 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): En Bruno Burillo va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Rudie Broer la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 30 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Moisés Larraz va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Nélson Magalhães. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): The_GoNzOx va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nélson Magalhães en un 1 contra 1 amb el porter Daniel Abreu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 80 (Lesión grave): Després de 80 minuts, The_GoNzOx va veure com el seu jugador Ramón Mata havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Flaminio Melendez entraria per ocupar el seu lloc.

Piratas de Thor

Goles Goles

  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 44, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jędrzej Maluchnik es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Piratas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Juan Acheros va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jędrzej Maluchnik. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Acheros es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.