Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RasMalagaMan FC (1432570) - F.C. Segovia (125756) » 86796030: T18/J3/X

Liga 86796030 Información oficial sobre el partido 86796030 en Hattrick

02.09.2006 14:10:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 3 / X.455 (96538)

VIVAN LOS FRIKIS F. C. Alineación oficial del equipo 'VIVAN LOS FRIKIS F. C.' en el partido 0 - 1 shaqteam Alineación oficial del equipo 'shaqteam' en el partido
0 - 1 Marcos Pérez (55')
VIVAN LOS FRIKIS F. C. Alineación oficial del equipo 'VIVAN LOS FRIKIS F. C.' en el partido 0 - 1 shaqteam Alineación oficial del equipo 'shaqteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VIVAN LOS FRIKIS F. C. Alineación oficial del equipo 'VIVAN LOS FRIKIS F. C.' en el partido 1 - 0 shaqteam Alineación oficial del equipo 'shaqteam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VIVAN LOS FRIKIS F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En Jaume Charles va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 224 Minuto 36 (Ocasión de penalti): FRIKIS es va veure beneficiat per la polèmica al minut 36, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Adrián Llaneras va relliscar al moment de fer el xut i el porter Juan González no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Pero Šimatić va estar a punt d'empatar per a FRIKIS quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Juan González va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): FRIKIS enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

shaqteam

Goles Goles

  • 137 Minuto 55 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 55 en Jesús Poyatos va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Marcos Pérez podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de shaqteam va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Miguel Lorenzo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de shaqteam va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pedro Silvestre va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Juan Antonio Montaño de shaqteam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 45, Pedro Silvestre de shaqteam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesús Poyatos de shaqteam es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Abundio García Solé de shaqteam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Marcos Pérez de shaqteam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.