Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ath. Ressaca (1431123) - Los Sanguinarios (493098) » 86792145: T18/J12/X

Liga 86792145 Información oficial sobre el partido 86792145 en Hattrick

04.11.2006 14:10:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 12 / X.385 (96468)

CATAKK FC Alineación oficial del equipo 'CATAKK FC' en el partido 1 - 0 Arrullacantons Alineación oficial del equipo 'Arrullacantons' en el partido
Ansgar Seelenbacher (76') 1 - 0
CATAKK FC Alineación oficial del equipo 'CATAKK FC' en el partido 1 - 0 Arrullacantons Alineación oficial del equipo 'Arrullacantons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CATAKK FC Alineación oficial del equipo 'CATAKK FC' en el partido 3 - 0 Arrullacantons Alineación oficial del equipo 'Arrullacantons' en el partido
Tiene mala suerte 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CATAKK FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): El jugador Ansgar Seelenbacher de CATAKK, després de 76 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Manuel Ruiz va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a CATAKK per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alex Chiapeta, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 239 Minuto 41 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Olaf Snoucks va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Ahmed Khatib per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 es va veure una gran oportunitat per a CATAKK per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Oxel Ares, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): CATAKK per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 49, quan Jesús Francisco Gómez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): CATAKK va estar a punt de posar-se per davant al minut 67 però Juan de Dios Azuela va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 69 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 69 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Oxel Ares va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jesús Francisco Gómez va estar a punt d'acabar en gol al minut 72, però el porter visitant Jāzeps Hehts va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Ruiz de CATAKK la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Félix Cunha va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de CATAKK estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. potente): Oxel Ares estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Arrullacantons

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Arrullacantons que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Luís Domingos, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Delgado.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 61 (Lesión): Eufemio Pisa va sortir coix del terreny de joc, substituït per Juan Primo. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.