Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC. REKORD BAYERN (1430619) - Sant Climent Atlètic (1420177) » 86788360: T18/J4/X

Liga 86788360 Información oficial sobre el partido 86788360 en Hattrick

09.09.2006 14:10:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 4 / X.318 (96401)

VonBeelzebub Málaka Alineación oficial del equipo 'VonBeelzebub Málaka' en el partido 5 - 1 Santiago de Aller Alineación oficial del equipo 'Santiago de Aller' en el partido
Rouven von Allmen (5') 1 - 0
Svaigaudas Jevgrafovas (29') 2 - 0
Alexis Fremy (38') 3 - 0
Daniel Cacho (59') 4 - 0
4 - 1 Vicente de la Rubia (76')
Ludovic Cârlan (80') 5 - 1
VonBeelzebub Málaka Alineación oficial del equipo 'VonBeelzebub Málaka' en el partido 5 - 1 Santiago de Aller Alineación oficial del equipo 'Santiago de Aller' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
VonBeelzebub Málaka Alineación oficial del equipo 'VonBeelzebub Málaka' en el partido 6 - 0 Santiago de Aller Alineación oficial del equipo 'Santiago de Aller' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VonBeelzebub Málaka

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 5 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Rouven von Allmen. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): VonBeelzebub va aconseguir el 2 - 0 quan Svaigaudas Jevgrafovas va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Alexis Fremy de VonBeelzebub va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Daniel Cacho de VonBeelzebub va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): VonBeelzebub va augmentar la diferència quan Ludovic Cârlan no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, Alexis Fremy gairebé va marcar per a VonBeelzebub des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 36 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 36 podia haver acabat en gol, però Samuel Polledo va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Felipe Blanco no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Niklas Ivarsson estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 77 quan Alexis Fremy de VonBeelzebub gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rouven von Allmen de VonBeelzebub amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salah Ismail de VonBeelzebub va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 73 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Hans-Guenther Grafen, jugador de VonBeelzebub, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 73. Ludovic Cârlan, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Santiago de Aller

Goles Goles

  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Fernando Fasero va anar directament als peus de Vicente de la Rubia que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Santiago van sortir al contraatac amb encert al minut 8, però Fernando Fasero no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Tizón de Santiago es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Xavier Sánchez de Santiago va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.