Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PSY17 (1418397) - Magz FC (994645) » 86775946: T18/J9/X

Liga 86775946 Información oficial sobre el partido 86775946 en Hattrick

14.10.2006 14:10:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 9 / X.96 (96179)

vaticano futbolin Alineación oficial del equipo 'vaticano futbolin' en el partido 1 - 1 tommy lauren Alineación oficial del equipo 'tommy lauren' en el partido
Antonio Monteagudo (3') 1 - 0
1 - 1 Manolo Catalán (8')
vaticano futbolin Alineación oficial del equipo 'vaticano futbolin' en el partido 1 - 1 tommy lauren Alineación oficial del equipo 'tommy lauren' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
vaticano futbolin Alineación oficial del equipo 'vaticano futbolin' en el partido 1 - 3 tommy lauren Alineación oficial del equipo 'tommy lauren' en el partido
Tiene un resultado normal 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vaticano futbolin

Goles Goles

  • 108 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Pablo Escuder és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Antonio Monteagudo perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 53 (Ocasión de falta): En Ernesto Jirafales es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): vaticano va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Eduardo Hernández va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Carl-Heinz Peitz.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Escuder.

tommy lauren

Goles Goles

  • 163 Minuto 8 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 8 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Manolo Catalán.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): lauren va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Javier Sánchez va quedar-se sol davant el porter Ernesto Jirafales, però aquest va poder aturar el xut.
  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): lauren van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 27, però Alen Zupan va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de lauren va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Manolo Catalán, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 23 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jur Faasse va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Xeremías Santaia.
  • 090 Minuto 28 (Tirita): Era el minut 28 quan després d'una dura entrada, el jugador Mikuláš Wasserbauer de lauren s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Javier Sánchez de lauren va abandonar el terreny de joc després de 78 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Odol Campon va entrar en el seu lloc.