Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. L'Aleixar (801574) - VrS (1418020) » 86772907: T18/J6/X

Liga 86772907 Información oficial sobre el partido 86772907 en Hattrick

23.09.2006 14:10:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 6 / X.42 (96125)

Eurobel F.C Alineación oficial del equipo 'Eurobel F.C' en el partido 2 - 0 Carnabeep Team Alineación oficial del equipo 'Carnabeep Team' en el partido
Alessandro Tagliabue (18') 1 - 0
Gaitán Gálvez (87') 2 - 0
Eurobel F.C Alineación oficial del equipo 'Eurobel F.C' en el partido 2 - 0 Carnabeep Team Alineación oficial del equipo 'Carnabeep Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Eurobel F.C Alineación oficial del equipo 'Eurobel F.C' en el partido 2 - 0 Carnabeep Team Alineación oficial del equipo 'Carnabeep Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eurobel F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Passats 18 minuts, Alessandro Tagliabue, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Eurobel es posava per davant!
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Eurobel va augmentar la diferència quan Gaitán Gálvez no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Jordi Hernández va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Eurobel se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a Eurobel per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gaitán Gálvez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gaitán Gálvez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Jordi Hernández gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Eliyahu Sarusi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ângelo Eça. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ângelo Eça. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet André Carvalho va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): Gaitán Gálvez va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Eurobel es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Carnabeep Team

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Carnabeep va anar a parar a la dreta de l'atac on en José Menotti, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Carnabeep va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Leandro Navarro, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Menotti de Carnabeep amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.