Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pollosalataque (774944) - Richy City (800017) » 86760077: T18/J3/IX

Liga 86760077 Información oficial sobre el partido 86760077 en Hattrick

02.09.2006 15:45:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 3 / IX.1941 (177436)

Morecanoas Alineación oficial del equipo 'Morecanoas' en el partido 2 - 4 U.E. Sant Quirze Alineación oficial del equipo 'U.E. Sant Quirze' en el partido
Benito Brown (1') 1 - 0
1 - 1 Esa Sivula (40')
1 - 2 Joan Tàrrega (70')
1 - 3 Tjitse van Seggelen (82')
Fernando Jordana (87') 2 - 3
2 - 4 Gonzalo Moreno (89')
Morecanoas Alineación oficial del equipo 'Morecanoas' en el partido 2 - 4 U.E. Sant Quirze Alineación oficial del equipo 'U.E. Sant Quirze' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Morecanoas Alineación oficial del equipo 'Morecanoas' en el partido 1 - 3 U.E. Sant Quirze Alineación oficial del equipo 'U.E. Sant Quirze' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,8 % 0,3 % 92,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Morecanoas

Goles Goles

  • 107 Minuto 1 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Morecanoas, gràcies a les conegudes canonades d'en Benito Brown, va situar el 1 - 0 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 101 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87, Fernando Jordana es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a Morecanoas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Víctor Menotti, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 2 (Lesión leve): En Manuel Novoa de Morecanoas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Luca Mazzini va prendre el seu rol al minut 2.
  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): Després de 15 minuts jugats, Federico Reviriego Picón es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Xesús Priegue.
  • 090 Minuto 40 (Tirita): Era el minut 40 quan després d'una dura entrada, el jugador Xesús Priegue de Morecanoas s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 090 Minuto 45 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 45 de partit, quan un jugador de Morecanoas, en Alberto Cenador, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 55 (Lesión leve): En Alberto Cenador de Morecanoas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ruimán Antón va prendre el seu rol al minut 55.

U.E. Sant Quirze

Goles Goles

  • 139 Minuto 40 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Esa Sivula! Un inimaginable dribbling sobre Benito Brown va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 1 per a Quirze.
  • 172 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Passats 70 minuts de partit, Quirze es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Joan Tàrrega es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Joan Tàrrega la va rematar Tjitse van Seggelen amb una magnífica volea que va fer pujar per a Quirze el 1 - 3.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Gonzalo Moreno va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 89, i va fer pujar el 2 - 4 per a Quirze.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Esa Sivula va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): El Quirze va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Joan Tàrrega la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignacio Palacios de Quirze es va guanyar la targeta groga merescudament.