Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Numantzia (435410) - Zoniel C.F (490975) » 86755150: T18/J3/IX

Liga 86755150 Información oficial sobre el partido 86755150 en Hattrick

02.09.2006 15:45:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 3 / IX.2003 (177498)

Comarruga United Alineación oficial del equipo 'Comarruga United' en el partido 2 - 0 Opa Ferrol Alineación oficial del equipo 'Opa Ferrol' en el partido
Bob Andersen (80') 1 - 0
Bob Andersen (82') 2 - 0
Comarruga United Alineación oficial del equipo 'Comarruga United' en el partido 2 - 0 Opa Ferrol Alineación oficial del equipo 'Opa Ferrol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Comarruga United Alineación oficial del equipo 'Comarruga United' en el partido 3 - 0 Opa Ferrol Alineación oficial del equipo 'Opa Ferrol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Comarruga United

Goles Goles

  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): Passats 80 minuts, Bob Andersen, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Comarruga es posava per davant!
  • 117 Minuto 82 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Roberto Norro, que quasi sense aire va regalar la pilota a Bob Andersen de Comarruga, que, amb energies de reserva, va fer el 2 - 0. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Comarruga va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Bob Andersen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Comarruga va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Boaz Shalev va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Francisco Bastardas.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bob Andersen va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Francisco Bastardas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Comarruga va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jakub Święs en un 1 contra 1 amb el porter Francisco Bastardas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Paddy Bourne va estar a punt d'avançar els locals al minut 60 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jakub Święs va estar a punt d'acabar en gol al minut 76, però el porter visitant Francisco Bastardas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Paddy Bourne, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santi Sabaté de Comarruga va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Marcelo Castelani de Comarruga va abandonar el terreny de joc després de 78 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Josep Maria Laborda va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 84 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Paddy Bourne, que no va rendir al seu nivell habitual.

Opa Ferrol

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Jorge Ruiz Gallardón va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Ferrol que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Maximiliano Solla de Ferrol va abandonar el terreny de joc després de 81 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Manolo Bustamante va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 16 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Roberto Norro se sentia fresc com una rosa.