Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

111112 (988742) - Canonge&Bregido (1420516) » 86754661: T18/J9/IX

Liga 86754661 Información oficial sobre el partido 86754661 en Hattrick

14.10.2006 15:45:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 9 / IX.1220 (176715)

Impresentables FC Alineación oficial del equipo 'Impresentables FC' en el partido 3 - 4 Pompeu Fava Alineación oficial del equipo 'Pompeu Fava' en el partido
0 - 1 Ferran Zamorano (26')
0 - 2 Valeriu Dinu (41')
0 - 3 Antoine Arnoult (61')
Eduardo Valderrama (70') 1 - 3
Eduardo Valderrama (84') 2 - 3
Antón Rubio (85') 3 - 3
3 - 4 Ferran Zamorano (87')
Impresentables FC Alineación oficial del equipo 'Impresentables FC' en el partido 3 - 4 Pompeu Fava Alineación oficial del equipo 'Pompeu Fava' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Impresentables FC Alineación oficial del equipo 'Impresentables FC' en el partido 5 - 3 Pompeu Fava Alineación oficial del equipo 'Pompeu Fava' en el partido
Tiene mala suerte 4.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,6 % 20,3 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Impresentables FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 70 (Gol por el centro): El Impresentables no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Eduardo Valderrama es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.
  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Impresentables va reduir el marcador al minut 84 a 2 - 3 quan Eduardo Valderrama va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 117 Minuto 85 (Gol evento especial cansancio): En Manuel Tosas havia sortit la nit anterior a una coneguda discoteca de la ciutat. Per aquesta raó, va errar en un control, que el va aprofitar en Antón Rubio per endur-se la pilota i posar el 3 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Impresentables va estar a punt de posar-se per davant al minut 9 però António Simões va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eduardo Valderrama de Impresentables la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a António Simões de Impresentables la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En António Simões es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Pompeu Fava

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Pompeu prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Ferran Zamorano.
  • 106 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Valeriu Dinu va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 41, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Pompeu, mentre ja celebrava el 0 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 184 Minuto 61 (Gol de penalti): Pompeu va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Antoine Arnoult va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 87, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ferran Zamorano es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Valeriu Dinu va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 5, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alejandro Gil Pastor va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Manuel Tosas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alejandro Gil Pastor, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 77 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en José Luis Aramburu va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Pedro José Ballesta.