Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

familia lopez (991657) - HumorAmarillo (119706) » 86734024: T18/J3/IX

Liga 86734024 Información oficial sobre el partido 86734024 en Hattrick

02.09.2006 15:45:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 3 / IX.1258 (176753)

Semos Canarios Alineación oficial del equipo 'Semos Canarios' en el partido 0 - 2 HumorAmarillo Alineación oficial del equipo 'HumorAmarillo' en el partido
0 - 1 Rolf Nilsson (3')
0 - 2 Leo Yábar (20')
Semos Canarios Alineación oficial del equipo 'Semos Canarios' en el partido 0 - 2 HumorAmarillo Alineación oficial del equipo 'HumorAmarillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Semos Canarios Alineación oficial del equipo 'Semos Canarios' en el partido 1 - 0 HumorAmarillo Alineación oficial del equipo 'HumorAmarillo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Semos Canarios

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Canarios enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21, Giacomo Tosto va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Giacomo Tosto va disposar d'una bona oportunitat al minut 23, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 206 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Giacomo Tosto que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 200 Minuto 80 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 80. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Rafel Martí la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Canarios va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 85 que Agraciado Calera no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Álvaro Urbieta va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Álvaro Urbieta.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 7 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 7 de partit, quan un jugador de Canarios, en Joan Josep Miguel, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

HumorAmarillo

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Rolf Nilsson va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de HumorAmarillo i marcant el 0 - 1.
  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 20, Vincenzo Cassano va pentinar un córner cap al segon pal que Leo Yábar va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de HumorAmarillo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jesús López, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.