Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Falcatas (990783) - Real Baabla (796333) » 86727154: T18/J6/IX

Liga 86727154 Información oficial sobre el partido 86727154 en Hattrick

23.09.2006 15:45:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 6 / IX.1775 (177270)

Pancorbos F.C. Alineación oficial del equipo 'Pancorbos F.C.' en el partido 1 - 1 megacús Alineación oficial del equipo 'megacús' en el partido
Chema Estada (16') 1 - 0
1 - 1 Aldo Pieracci (36')
Pancorbos F.C. Alineación oficial del equipo 'Pancorbos F.C.' en el partido 1 - 1 megacús Alineación oficial del equipo 'megacús' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pancorbos F.C. Alineación oficial del equipo 'Pancorbos F.C.' en el partido 1 - 0 megacús Alineación oficial del equipo 'megacús' en el partido
Tiene un resultado normal 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pancorbos F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): En Sebastián Ciscar entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Pancorbos, un peu providencial d'en Chema Estada va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El Pancorbos ho intentava per la dreta per mitjà de Ibai Álvaro, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 234 Minuto 33 (Ocasión de penalti): Al minut 33 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Juan Antonio Carro, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ibai Álvaro. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Pancorbos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Chema Estada en un 1 contra 1 amb el porter Diego Jiménez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Pancorbos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 81 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Chema Estada ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 90 per blocar una centrada d'en Vado Fiesco va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Pancorbos.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 89 (Evento clima: sol, OK técnico): En Sergio Gordón va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

megacús

Goles Goles

  • 140 Minuto 36 (Gol de contra de falta): El porter de megacús va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Aldo Pieracci va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Gonçal Sánchez haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a megacús al minut 40.
  • 207 Minuto 88 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Marcos Ríofrio de megacús no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eser Peyale de megacús va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Pablo Torres de megacús va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Enrique Cabello Fernández de megacús va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Marcos Ríofrio va prendre el seu rol al minut 37.