Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Olimpyc Floresta(Marc edition) (989485) - vaqueros F.C (434915) » 86719295: T18/J2/IX

Liga 86719295 Información oficial sobre el partido 86719295 en Hattrick

26.08.2006 15:45:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 2 / IX.1383 (176878)

Idec Old School Alineación oficial del equipo 'Idec Old School' en el partido 2 - 3 Deportivo Can Brians Alineación oficial del equipo 'Deportivo Can Brians' en el partido
0 - 1 Fernando Estada (26')
0 - 2 Luis Arellano (27')
0 - 3 Luis Arellano (50')
Pedro Torrado (67') 1 - 3
Ramón Carreras (74') 2 - 3
Idec Old School Alineación oficial del equipo 'Idec Old School' en el partido 2 - 3 Deportivo Can Brians Alineación oficial del equipo 'Deportivo Can Brians' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Idec Old School Alineación oficial del equipo 'Idec Old School' en el partido 2 - 7 Deportivo Can Brians Alineación oficial del equipo 'Deportivo Can Brians' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Idec Old School

Goles Goles

  • 109 Minuto 50 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Juan Luis Bizama es va complicar la vida al minut 50 intentant esquivar Luis Arellano en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Deportivo, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 3 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 103 Minuto 67 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Pedro Torrado va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 3.
  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Ramón Carreras trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pablo Balenciaga va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): School enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Alejandro Aso s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Deportivo Can Brians

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Passats 26 minuts de partit, Deportivo es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Fernando Estada es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Luis Arellano, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 30 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 30 per Fernando Estada va anar a parar a la creueta.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Després de 51 minuts, Fernando Estada va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Federico Alpont va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Leonel Báez de Deportivo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.