Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Aragones (1415327) - Velez_Malaga (125832) » 86714702: T18/J1/IX

Liga 86714702 Información oficial sobre el partido 86714702 en Hattrick

19.08.2006 15:45:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 1 / IX.1842 (177337)

Aeronix F.C. Alineación oficial del equipo 'Aeronix F.C.' en el partido 2 - 0 Sporting de Gijon-ale Alineación oficial del equipo 'Sporting de Gijon-ale' en el partido
Vladimir Borichevskiy (19') 1 - 0
Vladimir Borichevskiy (75') 2 - 0
Aeronix F.C. Alineación oficial del equipo 'Aeronix F.C.' en el partido 2 - 0 Sporting de Gijon-ale Alineación oficial del equipo 'Sporting de Gijon-ale' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aeronix F.C. Alineación oficial del equipo 'Aeronix F.C.' en el partido 1 - 1 Sporting de Gijon-ale Alineación oficial del equipo 'Sporting de Gijon-ale' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,2 % 5,4 % 74,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aeronix F.C.

Goles Goles

  • 120 Minuto 19 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Vladimir Borichevskiy al minut 19, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Aeronix i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Aeronix va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Vladimir Borichevskiy progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Joshua Eshuijs va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Aeronix van sortir al contraatac amb encert al minut 41, però Vladimir Borichevskiy no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jesús Noruega va estar a punt de sentenciar el partit al minut 59, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jason Bughurst va estar a punt de sentenciar el partit al minut 80, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Joan Miquel Vilellas de Aeronix va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Noruega de Aeronix va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Sporting de Gijon-ale

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Tomás Rubio quasi aconsegueix empatar per Gijon-ale al minut 36, però Artur Caeiro va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Gijon-ale va estar a punt d'empatar al 40 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Fernando Racionero que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El Gijon-ale creava perill des de la dreta al minut 66, però en Artur Caeiro, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a José María Romero desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Racionero de Gijon-ale va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Fernando Racionero va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Gijon-ale estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.