Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Internazionale Miano (995782) - Catalunya forever (798835) » 86703783: T18/J2/IX

Liga 86703783 Información oficial sobre el partido 86703783 en Hattrick

26.08.2006 15:40:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 2 / IX.856 (61127)

Boomerang Interview Alineación oficial del equipo 'Boomerang Interview' en el partido 2 - 1 Real Soto Llanera Alineación oficial del equipo 'Real Soto Llanera' en el partido
Ulrik Tjalve (35') 1 - 0
Ulrik Tjalve (71') 2 - 0
2 - 1 Noel Bugeja Viani (85')
Boomerang Interview Alineación oficial del equipo 'Boomerang Interview' en el partido 2 - 1 Real Soto Llanera Alineación oficial del equipo 'Real Soto Llanera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Boomerang Interview Alineación oficial del equipo 'Boomerang Interview' en el partido 2 - 0 Real Soto Llanera Alineación oficial del equipo 'Real Soto Llanera' en el partido
Tiene un resultado normal 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boomerang Interview

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 35 gràcies a la jugada de Ulrik Tjalve, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Boomerang va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ulrik Tjalve des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tomás Alba va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Rubén Jano va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Ulrik Tjalve del Boomerang ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Ulrik Tjalve gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rubén Jano va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ulrik Tjalve de Boomerang va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Julio Lekunberri gairebé va marcar per a Boomerang des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Era el minut 86 quan després d'una dura entrada, el jugador Francisco Arouca de Boomerang s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Real Soto Llanera

Goles Goles

  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Noel Bugeja Viani va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Llanera va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Julio Lekunberri no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alfonso Teixidor estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Steffen Smeets es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.