Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.F Periode Mostral (119440) - lipos (775620) » 86687837: T18/J6/IX

Liga 86687837 Información oficial sobre el partido 86687837 en Hattrick

23.09.2006 15:40:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 6 / IX.571 (60842)

Pani Panocha Team Alineación oficial del equipo 'Pani Panocha Team' en el partido 0 - 1 cholton wanders Alineación oficial del equipo 'cholton wanders' en el partido
0 - 1 Federico Llanas (60')
Pani Panocha Team Alineación oficial del equipo 'Pani Panocha Team' en el partido 0 - 1 cholton wanders Alineación oficial del equipo 'cholton wanders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pani Panocha Team Alineación oficial del equipo 'Pani Panocha Team' en el partido 0 - 4 cholton wanders Alineación oficial del equipo 'cholton wanders' en el partido
Tiene un resultado normal 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pani Panocha Team

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34, Xavier Albareda arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Panocha va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però Gorka Amieva va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

cholton wanders

Goles Goles

  • 173 Minuto 60 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Federico Llanas va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Federico Llanas no va ser aprofitada per en Gerard Mingallón que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Daniele Caretti, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 26 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jesús Escuredo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): cholton va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 40, quan Jim Rodriguez va quedar-se sol davant el porter Fernando Estrela, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Daniele Caretti, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 52 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Es duien 59 minuts de partit jugats quan Daniele Caretti va estar a punt de posar per davant a cholton amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Fernando Estrela va impedir un gol cantat.