Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.E AEM (310204) - F.C Minenses (773391) » 86674264: T18/J1/IX

Liga 86674264 Información oficial sobre el partido 86674264 en Hattrick

19.08.2006 15:40:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 1 / IX.329 (60600)

noeana Alineación oficial del equipo 'noeana' en el partido 3 - 0 atl. molinense Alineación oficial del equipo 'atl. molinense' en el partido
Girolamo Carriero (8') 1 - 0
Leonardo Castilho (19') 2 - 0
Girolamo Carriero (73') 3 - 0
noeana Alineación oficial del equipo 'noeana' en el partido 3 - 0 atl. molinense Alineación oficial del equipo 'atl. molinense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
noeana Alineación oficial del equipo 'noeana' en el partido 2 - 0 atl. molinense Alineación oficial del equipo 'atl. molinense' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

noeana

Goles Goles

  • 137 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Leonardo Castilho va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 8 de joc. Girolamo Carriero es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de noeana pel centre va donar un gran resultat: el gol de Leonardo Castilho va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 117 Minuto 73 (Gol evento especial cansancio): César Moreno estava destrossat a aquestes alçades de partit. Girolamo Carriero se'n va aprofitar, no va tenir problemes per driblar-lo i va aconseguir d'aquesta manera el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pierre Taleb va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pierre Taleb de noeana va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Leonardo Castilho de noeana amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

atl. molinense

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Daniel Gálvez la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de molinense havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 46 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Herbert Palán no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jaime Manso estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): En Pablo Ortigas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Pablo Ortigas de molinense va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72 del partit, Pablo Ortigas de l'equip molinense, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.