Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Serna F.C. (1456290) - Toho United (795699) » 86670985: T18/J3/IX

Liga 86670985 Información oficial sobre el partido 86670985 en Hattrick

02.09.2006 15:40:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 3 / IX.270 (60541)

los pepes Alineación oficial del equipo 'los pepes' en el partido 1 - 2 Olfield Club Alineación oficial del equipo 'Olfield Club' en el partido
Gonçalo Bacelar (27') 1 - 0
1 - 1 Daniel González (39')
1 - 2 Pedro Sesma (82')
los pepes Alineación oficial del equipo 'los pepes' en el partido 1 - 2 Olfield Club Alineación oficial del equipo 'Olfield Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los pepes Alineación oficial del equipo 'los pepes' en el partido 0 - 2 Olfield Club Alineación oficial del equipo 'Olfield Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,2 % 0,2 % 94,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los pepes

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): El jugador Gonçalo Bacelar de pepes, després de 27 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Enrique de Foixá no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Gonçalo Bacelar estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de pepes va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Joaquín Rosales, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): Jacinto Fillol va sortir coix del terreny de joc, substituït per Antonello Campana. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Olfield Club

Goles Goles

  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Olfield van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 39, quan Daniel González va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 115 Minuto 82 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Pedro Sesma de Olfield va fer un bon esprint per escapar-se de Iomar Orelha i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 2. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21 de partit, Enrique de Foixá quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Pedro Sesma va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Antonio Bertolín va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Olfield va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 77, quan Daniel González va quedar-se sol davant el porter Antonio Bertolín, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Olfield que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alejandro Gento, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Chema García de Mora, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 85 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Olfield va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Ardisana de Olfield va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Ardisana de Olfield va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".