Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE Súria (434161) - Los isótopos de albuquerque (987974) » 86668319: T18/J13/IX

Liga 86668319 Información oficial sobre el partido 86668319 en Hattrick

11.11.2006 15:40:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 13 / IX.222 (60493)

mojabragas Alineación oficial del equipo 'mojabragas' en el partido 0 - 3 Joventut Green Warriors Alineación oficial del equipo 'Joventut Green Warriors' en el partido
0 - 1 Aybars Do?rul (42')
0 - 2 Vaios Mpalafas (49')
0 - 3 Vaios Mpalafas (53')
mojabragas Alineación oficial del equipo 'mojabragas' en el partido 0 - 3 Joventut Green Warriors Alineación oficial del equipo 'Joventut Green Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
mojabragas Alineación oficial del equipo 'mojabragas' en el partido 0 - 3 Joventut Green Warriors Alineación oficial del equipo 'Joventut Green Warriors' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mojabragas

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hugo Romyer de mojabragas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rexino Poveda de mojabragas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 45 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Josep Maria Trapote, el jugador de mojabragas va ser expulsat al minut 45.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 79 (Evento clima: lluvia, OK potente): Rexino Poveda no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Joventut Green Warriors

Goles Goles

  • 173 Minuto 42 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Aybars Doğrul va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Vaios Mpalafas va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 49, i va fer pujar el 0 - 2 per a Joventut.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Vaios Mpalafas va augmentar l'avantatge de Joventut a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Celso Vargas de Joventut va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Johan Dahlén que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Celso Vargas va marcar al minut 24 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Julien Zieschang va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Xosé Buiza, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Per Eriksson. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Markos Ieronimakis va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Antti Nyberg.