Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tecme Leyendas (123287) - FRIKETRO (798645) » 86656746: T18/J4/IX

Liga 86656746 Información oficial sobre el partido 86656746 en Hattrick

09.09.2006 15:40:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 4 / IX.16 (60287)

Esportiu Mar Endins Alineación oficial del equipo 'Esportiu Mar Endins' en el partido 4 - 1 patas boys Alineación oficial del equipo 'patas boys' en el partido
0 - 1 Wenceslao Chávez Gutiérrez (15')
Ferrán Lupiáñez (24') 1 - 1
Raúl Bala (55') 2 - 1
Tadeusz Kmieciak (76') 3 - 1
Fernando Ceballos (86') 4 - 1
Esportiu Mar Endins Alineación oficial del equipo 'Esportiu Mar Endins' en el partido 4 - 1 patas boys Alineación oficial del equipo 'patas boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Esportiu Mar Endins Alineación oficial del equipo 'Esportiu Mar Endins' en el partido 5 - 0 patas boys Alineación oficial del equipo 'patas boys' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esportiu Mar Endins

Goles Goles

  • 112 Minuto 24 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Ferrán Lupiáñez va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 24.
  • 123 Minuto 55 (Gol por la derecha): Passats 55 minuts, Raúl Bala, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Esportiu es posava per davant!
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Esportiu va aconseguir el 3 - 1 quan Tadeusz Kmieciak va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Esportiu va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Fernando Ceballos va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 el Esportiu va posar setge sobre la defensa central visitant però en Javier Ángel Díaz no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Javier Ángel Díaz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Esportiu se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Antonio Duro no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Carles Ruscalleda estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Raúl Bala va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Esportiu se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Xavier López gairebé va marcar per a Esportiu des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 71 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Carles Ruscalleda, jugador de Esportiu, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 71. Claudio López, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

patas boys

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): El jugador de patas Wenceslao Chávez Gutiérrez va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 15 amb un gran xut des de la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): Paco Lorenzo de patas va abandonar el terreny de joc després de 75 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Francisco Javier Domenech va entrar en el seu lloc.