Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tuto futbol 16 (774573) - Frodo Team (312309) » 86649212: T18/J11/VIII

Liga 86649212 Información oficial sobre el partido 86649212 en Hattrick

28.10.2006 15:15:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 11 / VIII.1810 (179353)

Montjuich City Alineación oficial del equipo 'Montjuich City' en el partido 2 - 0 Frodo Team Alineación oficial del equipo 'Frodo Team' en el partido
Kjetil Birkelund (51') 1 - 0
Leonides Sepúlveda (62') 2 - 0
Montjuich City Alineación oficial del equipo 'Montjuich City' en el partido 2 - 0 Frodo Team Alineación oficial del equipo 'Frodo Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Montjuich City Alineación oficial del equipo 'Montjuich City' en el partido 1 - 1 Frodo Team Alineación oficial del equipo 'Frodo Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,6 % 17,8 % 56,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montjuich City

Goles Goles

  • 108 Minuto 51 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 51, en Stéphane Biet la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Kjetil Birkelund que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Montjuich va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Leonides Sepúlveda progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Montjuich va estar a punt de posar-se per davant al minut 48 però Leonides Sepúlveda va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Stéphane Biet de Montjuich va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Dezider Brož de Montjuich va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Frodo Team

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Antonio Llobregat va marcar al minut 34 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 41, quan en Fausto Righi va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Fausto Righi quasi aconsegueix empatar per Frodo al minut 56, però Sulhi Hüner va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Frodo va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 63, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Antonio Llobregat.