Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Pauli (779796) - rkn (801555) » 86636016: T18/J2/VIII

Liga 86636016 Información oficial sobre el partido 86636016 en Hattrick

26.08.2006 15:15:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 2 / VIII.1855 (179398)

nigran c.f. Alineación oficial del equipo 'nigran c.f.' en el partido 1 - 2 AC Stradivari Alineación oficial del equipo 'AC Stradivari' en el partido
0 - 1 Anders Carlborg (4')
0 - 2 Anders Carlborg (8')
James Currie (57') 1 - 2
nigran c.f. Alineación oficial del equipo 'nigran c.f.' en el partido 1 - 2 AC Stradivari Alineación oficial del equipo 'AC Stradivari' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
nigran c.f. Alineación oficial del equipo 'nigran c.f.' en el partido 1 - 0 AC Stradivari Alineación oficial del equipo 'AC Stradivari' en el partido
Tiene un resultado normal 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nigran c.f.

Goles Goles

  • 102 Minuto 57 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de nigran van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en James Currie en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En César García López no oblidarà el que li va passar durant el minut 17. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 210 Minuto 57 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de César García López quasi empata el partit per a nigran, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Anastacio Marina de nigran va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

AC Stradivari

Goles Goles

  • 174 Minuto 4 (Gol de penalti): Al minut 4 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Anders Carlborg va llençar el penal ras arran de pal.
  • 140 Minuto 8 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Stradivari el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Anders Carlborg va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): Stradivari van sortir al contraatac al minut 14, però Anders Carlborg va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): En Dominik Strojny va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dominik Strojny.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 20 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 20 va fer que Luitbald Heitmann de Stradivari hagués d'abandonar el terreny de joc. Dominik Strojny va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 092 Minuto 47 (Lesión grave): Pepe Ruiz, de Stradivari, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Sergio Rojas el va substituir.