Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SERRANO.C.F. (125906) - Rioturbio City (435205) » 86620305: T18/J8/VIII

Liga 86620305 Información oficial sobre el partido 86620305 en Hattrick

07.10.2006 15:15:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 8 / VIII.1548 (179091)

llonito blanco Alineación oficial del equipo 'llonito blanco' en el partido 1 - 1 la taronja mecànica Alineación oficial del equipo 'la taronja mecànica' en el partido
Armando Secchi (25') 1 - 0
1 - 1 Adão Natário (85')
llonito blanco Alineación oficial del equipo 'llonito blanco' en el partido 1 - 1 la taronja mecànica Alineación oficial del equipo 'la taronja mecànica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
llonito blanco Alineación oficial del equipo 'llonito blanco' en el partido 3 - 3 la taronja mecànica Alineación oficial del equipo 'la taronja mecànica' en el partido
Tiene mala suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,8 % 37,0 % 33,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

llonito blanco

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Passats 25 minuts, Armando Secchi, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. llonito es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Enrique Huerta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de llonito se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Enrique Huerta va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 209 Minuto 24 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Jarno Hanskki, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a mecànica, però Jorge Alcázar no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Luis Miguel Prats de llonito va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos María Luguercio de llonito es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Vargas de llonito es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Era el minut 77 quan després d'una dura entrada, el jugador Luis Miguel Prats de llonito s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

la taronja mecànica

Goles Goles

  • 163 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Adão Natário que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): mecànica va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Jarno Hanskki es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 260 Minuto 73 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Daniel Di Giuseppe, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 260 Minuto 76 (Ocasión de falta): En Daniel Di Giuseppe, al minut 76 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 217 Minuto 84 (Ocasión evento especial cansancio): En Raffaele Joss estava molt cansat. En Daniel Di Giuseppe ho va aprofitar per robar-li la pilota i encarar al porter, però aquest va sortir decidit als seus peus per prendre-li.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carlos Rocco de mecànica es va guanyar la targeta groga merescudament.