Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Naval Deportivo (775378) - Carsweels F.C. (798081) » 86615433: T18/J8/VIII

Liga 86615433 Información oficial sobre el partido 86615433 en Hattrick

07.10.2006 15:15:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 8 / VIII.1884 (179427)

Ciruelos de Cervera F.C. Alineación oficial del equipo 'Ciruelos de Cervera F.C.' en el partido 2 - 1 Pelagius Team Alineación oficial del equipo 'Pelagius Team' en el partido
Eustachiusz Zabiegli?ski (8') 1 - 0
Humberto Palacio (45') 2 - 0
2 - 1 César Prior (73')
Ciruelos de Cervera F.C. Alineación oficial del equipo 'Ciruelos de Cervera F.C.' en el partido 2 - 1 Pelagius Team Alineación oficial del equipo 'Pelagius Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ciruelos de Cervera F.C. Alineación oficial del equipo 'Ciruelos de Cervera F.C.' en el partido 2 - 0 Pelagius Team Alineación oficial del equipo 'Pelagius Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciruelos de Cervera F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 8 gràcies a la jugada de Eustachiusz Zabiegliński, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 45 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Ciruelos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Humberto Palacio progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Sven-Erik Raun Sørensen no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Iván Martínez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 230 Minuto 40 (Ocasión de falta): Felip Sifres Belenguer va sorprendre Gian Domenico Passantini amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Cosimo Tacchi no va ser aprofitada per en Juanjo López que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Iván Martínez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gian Domenico Passantini va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): Felip Sifres Belenguer va sorprendre Gian Domenico Passantini amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joan Carles Portas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Després de 81 minuts jugats, Wasim Al-Nasser es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Diego Saiz.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Ciruelos va fer una substitució al minut 85. Eustachiusz Zabiegliński va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Manuel Cervantes.

Pelagius Team

Goles Goles

  • 143 Minuto 73 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Pelagius va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en César Prior, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pelagius va anar a parar a la dreta de l'atac on en Francisco Pavón, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Pelagius van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 44 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Rãzvãnel Grãdinaru, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Sven-Erik Raun Sørensen va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Rãzvãnel Grãdinaru no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.