Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Choped C.F (486612) - Air hell (988768) » 86607984: T18/J8/VIII

Liga 86607984 Información oficial sobre el partido 86607984 en Hattrick

07.10.2006 15:15:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 8 / VIII.1097 (178640)

Los Alamos City F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Alamos City F.C.' en el partido 1 - 0 Air hell Alineación oficial del equipo 'Air hell' en el partido
Yohann Menguy (55') 1 - 0
Los Alamos City F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Alamos City F.C.' en el partido 1 - 0 Air hell Alineación oficial del equipo 'Air hell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Alamos City F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Alamos City F.C.' en el partido 4 - 0 Air hell Alineación oficial del equipo 'Air hell' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Alamos City F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 55 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 55 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Yohann Menguy llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Karol Bruch del Alamos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Alamos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Yohann Menguy en un 1 contra 1 amb el porter Pedro del Álamo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Yohann Menguy va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Alamos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Karol Bruch va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Alamos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 55 per blocar una centrada d'en Juan Luis Ciudad va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Alamos.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Karol Bruch de Alamos es va emportar una amonestació al minut 53 per provocar un rival.

Air hell

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erwan Penisson de hell va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erwan Penisson de hell va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".